Big L Hoogvliet (outlet)

Al 25 jaar is Big L een begrip in de regio rond Hoogvliet. Bij onze Big L kledingwinkel in Hoogvliet kunt u terecht voor een een grote collectie heren- dames- en kinder merkkleding en heel veel soorten jeans voor super scherpe prijzen! Big L Hoogvliet is een outlet filiaal, waardoor er nog meer collectie met extreem hoge kortingen te vinden is dan in onze andere filialen. Merken die wij aanbieden zijn o.a. G-star, LTB, PME Legend, Only, Pieces, Petrol Industries, Object en meer!

De winkel is opgebouwd uit twee verdiepingen waarvan de heren/jongens op de begane grond de grootste is met een groot aanbod en diversiteit aan jeans, sweats en T-shirts. De dames/meisjes afdeling bevindt zich op de benedenverdieping waar je op je gemak kunt passen en samen met de adviezen van het personeel tot een goede keus kunt komen.

 

Bereikbaarheid

De winkel ligt aan de rand van Hoogvliet op het kleine maar gezellige winkelplein de Wilhelm Tell plaats. De winkel is goed te bereiken vanaf het metro station Hoogvliet/Tussenwater met verschillende buslijnen die nagenoeg voor de deur stoppen. Daarnaast is er de mogelijkheid om gratis voor de deur te parkeren.


Iedere dag gaat het Big L team in Hoogvliet voor het beste resultaat onder leiding van Michel Vriens. Kom eens langs om het gevoel te ervaren van winkelen in een gezellige sfeer waar service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan! Tot ziens in ons Big L filiaal in Hoogvliet!

 

 Hoogvliet

Adres

 

Wilhelm Tellplaats 33
3194 HS Hoogvliet

hoogvliet@bigl.nl
010 - 4723277

Openingstijden

 

Dinsdag t/m donderdag 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur 
Zondag 12.00 - 17.00 uur (elke zondag geopend)