Retourneren

Wanneer uw bestelling niet naar wens is, kunt u deze retourneren tot 14 dagen na ontvangst. Alleen onbeschadigde/ongedragen artikelen met de prijskaartjes eraan vast kunnen geretourneerd worden. 

Heeft u een beschadigd, onjuist artikel ontvangen of andere vragen over uw bestelling? Neem dan contact met ons via telefoonnummer 020-2376334 of webshop@bigl.nl. Wij zullen dit zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Retourprocedure

U kunt een e-mail sturen naar webshop@bigl.nl voor het aanmelden van uw retour o.v.v. uw ordernummer en de reden van retour. U ontvangt dan een bevestiging van uw aanmelding en een verzendlabel voor het retour sturen van uw bestelling. Het is belangrijk dat u er voor zorgt dat de bestelling goed is ingepakt om beschadigingen aan de artikelen te voorkomen.

U ontvangt een bevestiging wanneer uw retour door ons in goede orde is ontvangen. Het aankoopbedrag wordt binnen 5 werkdagen terugbetaald middels de betaalmethode die u bij aankoop heeft gekozen.

 

U kunt er ook voor kiezen om het artikel op eigen initiatief retour te sturen. U betaalt de volledige kosten voor de verzending dan zelf. Het adres waar uw retour naartoe gestuurd mag worden is: 

Magazijn 1181

T.A.V. Webshop retouren

Buitenplein 101

1181 ZE Amstelveen

 

Ruilen

Ruilen van een online aankoop is op dit moment nog niet mogelijk.

 

Retourneren in een BIG L  filiaal

Retourneer uw artikel(en) bij de kassa binnen 14 dagen. Neem de factuur/bon mee die bij uw bestelling zat.

Het aankoopbedrag wordt binnen 5 werkdagen terugbetaald middels de betaalmethode die u bij aankoop heeft gekozen.