GRATIS VERZENDING & RETOUREN

Bij besteding van meer dan €50

euro-icon

GELDTERUGGARANTIE

100% geld terug garantie.

euro-icon

BEOORDELING

Overzichtsscore van 8,6/10

Cars

 

Cars Jeans

Het merk Cars werd in 1992 opgericht en veroverde al snel de modemarkt voor herenkleding. Het merk focuste zich in eerste instantie op denim heren kleding, maar al gauw verlegde het grenzen. Tegenwoordig kan je voor ieder kledingstuk in jouw kledingkast shoppen bij Cars. Wil je graag een T-shirt van het merk Cars aanschaffen, een trui of toch een jeans? Het kan allemaal!

Bij Big L vind je een ruim aanbod met kledingstukken van het merk. De kleding is kwalitatief uitstekend, uniek én creatief. Zo vind je mooie artworks in de designs en kent de kleding mooie washings. Wil je graag Cars bestellen? Neem een kijkje hieronder!

Van sweater tot aan overhemd!
Het aanbod van Cars bij Big L gaat van A tot Z. Of je nou op zoek bent naar een rustig overhemd welke je kan dragen tijdens een chic diner, of toch liever een pullover met te gekke print scoort. Wil je een vest aanschaffen, welke in elk seizoen van het jaar goed van pas komt? Of ga je toch liever voor een polo met lange, of korte mouwen? Bij Cars kan je je hart ophalen voor hippe én goede mannen kleding; het is de investering meer dan waard!

De jeans
Waar Cars zijn grenzen heeft verlegd en je tegenwoordig elk soort kledingstuk kan scoren bij het merk, was het vroeger vooral gericht op de jeans. Deze vind je dan ook nog steeds in groten getale terug op onze website! De jeans komt voor in drie soorten; de regular fit jeans, de skinny fit jeans en de slim fit jeans.

Van de Cars jeans zijn verschillende kleuren te verkrijgen. Zo vind je de jeans als een basic donkerblauwe kleur, maar kan je ook terecht voor een stoerder model waar de creatieve artworks van het merk goed naar voren komen. Deze artworks vind je bijvoorbeeld terug in de Cars jeans met schildervlekjes!

 

Van hoog naar laag sorteren

Producten 73-77 van 77

Pagina
per pagina
  1. Cars
    4819412
    Vanaf € 39,99
  2. NEW
    Cars
    4819473
    Vanaf € 39,99
  3. Cars
    7842706
    Normale prijs € 59,99 Vanaf € 59,95
Van hoog naar laag sorteren

Producten 73-77 van 77

Pagina
per pagina