GRATIS VERZENDING & RETOUREN

Bij besteding van meer dan €50

euro-icon

GELDTERUGGARANTIE

100% geld terug garantie.

euro-icon

BEOORDELING

Overzichtsscore van 8,6/10

VILA

 

Vila
In 1994 werd Vila een deel van het Deense familiebedrijf Bestseller. Het merk heeft als doel om toegankelijke mode te ontwerpen voor jonge vrouwen met een persoonlijke stijl. Daarbij richt het bedrijf zich op kwaliteit, design en details. De ontwerpen van Vila hebben veelal prints, mooie kleuren en toffe details.

Bij Big L vind jij de tofste items van Vila! Ben je nu benieuwd naar de collectie van Vila? Neem dan een kijkje online of in een van onze winkels. In onze winkels hebben we een groot assortiment aan Vila dameskleding en staan we voor jou klaar om samen de mooiste outfits uit te kiezen.

Kleding
De kleding van Vila shop je online op onze webshop of in een van onze winkels. De collecties van Vila bestaan uit veel printjes, mooie kleuren en details. De artikelen worden ingekocht op basis van de laatste trends. De items kunnen eenvoudig met elkaar gecombineerd worden, zodat jij een toffe outfit kan shoppen. Een veel verkocht item is de blouse met bloemetjesprint. Deze blouse kan je goed combineren op een jeans en met een jasje en is jouw outfit helemaal trendy.

Van hoog naar laag sorteren

Producten 49-64 van 64

Pagina
per pagina
  1. VILA
    VIFINI L/S MIDI SHIRT DRESS/SU - NO
    Normale prijs € 54,99 Vanaf € 37,50
Van hoog naar laag sorteren

Producten 49-64 van 64

Pagina
per pagina