OBJECT

Object is een kledingmerk van Deense origine. Opgericht in 2003 richt het jonge merk zich met creatieve fashion op een jong publiek. Scandinavische mode is populair en de kleding van Object is toonaangevend. Het merk verovert dan ook niet voor niets de wereld! De kleding is van hoge kwaliteit en kent verfijnde details. Het assortiment van Object strekt zich uit van moderne jeans tot creatieve tops, jurkjes en vesten. De ontwerpen van Object kennen een typische Scandinavische look. Kortom, kleding die niet in een kledingkast mag ontbreken.

Op dit moment hebben we in deze categorie geen artikelen in onze webshop.

Object brengt moderne, modieuze kleding op de markt. Deze kleding kent een Scandinavische street uitstraling. Ontdek de passie van het merk bij Big L en zie de kledingstukken waar dit merk zo enthousiast aan werkt.

Object online

Op zoek naar een website om de kleding van Object online te kunnen kopen? Big L kent een ruim assortiment van Object kleding. Als u vóór 12.00 uur besteld, wordt uw kleding dezelfde werkdag nog verzonden. Verzending binnen Nederland is bovendien gratis vanaf € 50,-. Liever offline shoppen? Ook dat is mogelijk. Big L kent namelijk maar liefst acht kledingwinkels waar u terecht kunt voor Object kleding. Dit zijn: