JACK & JONES

Jack & Jones

Jack & Jones is een populair merk in Nederland maar ook ver daarbuiten. Het merk is sinds de jaren '90 actief. Voorheen produceerde het bedrijf alleen jeans maar inmiddels is het assortiment uitgebreid met andere kleding. Het merk geldt als één van de grootste kledingfabrikanten ter wereld. Jack & Jones is dan ook actief in maar liefst 38 landen. Het merk geniet een reputatie op het gebied van kwaliteit. Daarnaast zijn de ontwerpen van de spijkerbroeken uniek. Een Jack & Jones jeans mag dus zeker niet ontbreken. Jack & Jones kent een aantal verschillende kledinglijnen met elk een eigen stijl. Zo draait de Vintage Clothing lijn vooral om vakmanschap en authenticiteit. De Premium lijn wordt gekenmerkt door aandacht voor details en stijl voor mode. Met de Originals lijn zoekt Jack & Jones inspiratie uit de Indie en Hipster scene: levendig en comfortabel. Op zoek naar streetwear? Dan is de CORE lijn iets voor jou! Tot slot de Jack & Jones TECH lijn, hier biedt het merk functionele kleding die comfort biedt in het dagelijks leven. Op zoek naar Jack & Jones kleding? Big L kent regelmatig scherp geprijsde artikelen. Bekijk ze hieronder en bestel ze direct in onze webshop!

Op dit moment hebben we in deze categorie geen artikelen in onze webshop.

Jack & Jones sale

Op zoek naar voordelige kleding van Jack & Jones? Big L heeft regelmatig Jack & Jones sale. Uw favoriete merk is dan tijdelijk extra voordelig. Big L kent een ruim aanbod jeans. Bekijk bijvoorbeeld eens ons Jack & Jones jeans assortiment.

Jack & Jones winkels

Op zoek naar een Jack & Jones verkooppunt? Big L kent in totaal acht kledingwinkels. U kunt terecht in elk van onze kledingwinkels voor uw favoriete Jack & Jones. Wij zijn gevestigd in Almere, Aalsmeer, Zoetermeer, Sprang-Capelle, Hoogvliet, Leidschendam, Veldhoven en Rotterdam Hillegersberg.